Felnőttképzés

Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00951-2009

Informatikai képzések »»

Művészeti képzések »»

Általános célú képzések »»

Az Általános célú képzések szervezésüket tekintve "nyílt kurzusok" illetve "vállalati képzések" formájában valósulnak meg.

A Nyílt kurzusok lehetőséget teremtenek a különböző szervezetek azonos képzési igényeivel rendelkező munkatársainak együttes fejlesztésére, biztosítják az azonnal alkalmazható, beépíthető módszerek és ismeretek elsajátítását, és ezen keresztül a résztvevő eredményességének növelését.

A Vállalati képzések speciális, a szervezet igényének megfelelő tréningrendszer létrehozását, működtetését tartalmazzák, melynek fontos eleme a "testre szabás". Leendő megbízóinkat személyesen felkeressük. A szervezetet, szükségleteiket megismerve, konzultálva az érintettekkel dolgozzuk ki képzési tervünket. Folyamatos együttműködésünk eredményeként a vállalat olyan módszerek, eszközök birtokába jut, mely a munkatársak közös munkája során a személyes kreativitást építve az egységes gondolatiság megteremtésével lehetőséget ad a hatékonyság javítására és ezen keresztül az üzleti eredményesség növelésére.

Felnőttképzés